Rubrieken
Overzicht
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Cuba - Cubaanse Kunst en Cultuur
Art By Carlito
Art By Carlito
http://www.theperfect.com/forcubanart/carlito/index.htm

Cubaartonline
Cubaartonline
http://www.cubaartonline.com

Cubaheritage
Cuba heritage .com - cuban culture travels. cuban culture tours, cuban art and culture programs, havana architecture tours.
http://www.cubaheritage.com

Cubanart
Cuban art - fine art of eastern cuba - arte de cuba
http://www.cubanart.org

Lasbellasartes
Las bellas artes
http://www.lasbellasartes.nl

Pintarte
Pintarte / galería de arte cubano contemporaneo. proyecto pintarte. cuba. arte, pintura, escultura en madera marmol y metal, ceramica y grabados cubanos, de artistas cubanos contemporaneos, sus obras, actividades, trayectorias, curriculums y exposiciones. iris leyva, miguel mariano, pedro hernández, pedro hernandez, panfilo cañizares, pánfilo cañizares, eventos culturales, descarga de fondos, contactos, venta de arte, expoventa
http://www.pintarte.org

Viredo
Viredo espinosa cuban artist
http://www.viredo.com

Gerelateerd
 • Bedwelmende sferen
  Roken is niet verstandig maar af en toe genieten van een goede sigaar zou volgens liefhebbers weinig kwaad kunnen. Toen de uitnodiging kwam om het jaarlijkse Sigarenfestival in Havana bij te wonen, aarzelde onze verslaggever dan ook niet en reisde af naar Cuba, de bakermat van de handgerolde sigaren. Daar werden we ingewijd in de wereld van Cohiba, Montecristo, Romeo Y Julieta en andere beroemde merken longfillers.
 • Kustwacht VS druk met vluchtelingen Cuba
  De Amerikaanse kustwacht heeft het aantal patrouilles langs de kust van de staat Florida opgeschroefd, vanwege de toename van Cubaanse vluchtelingen die het land willen bereiken.
 • Toenadering tot Verenigde Staten is noodzaak voor Cuba
  Ruim een halve eeuw na de Cubaanse Revolutie en het verbreken van de diplomatieke betrekkingen gaan de Verenigde Staten en het communistische bewind in Havana komende week met elkaar praten over het normaliseren van de relatie.
 • Op reis naar Cuba? Dit moet je weten
  De kans op een cultuurschok is groot zodra je voet zet op het tropische Cuba. Vooral als je nog nooit een ..., lees meer op Kanaal Buitenland
 • Ecologische landbouw oplossing voedseltekort Cuba
  Zo'n 60 procent van de huidige voedselimport op Cuba zou in eigen land kunnen geproduceerd worden, volgens de Cubaanse overheid. Met 'permacultuur' ? landbouw in harmonie met plaatselijke ecosystemen ? en zelfvoorzienende landbouw wordt hier aan gewerkt.
 • 'Tientallen Cubaanse activisten vrijgelaten door regime'
  Het Cubaanse regime heeft de afgelopen dagen 36 politieke activisten vrijgelaten. Dat meldde de Patriotic Union of Cuba (UNPACU), één van Cubas meest prominente groepen van dissidenten, vanmiddag. De afgelopen dagen waren er al berichten over de vrijlating van politieke gevangenen op Cuba.
 • Geen etalage
  De lokale bakker in de straat heeft geen etalage met uitgestalde lekkernijen. Het enige wat verkocht wordt is brood in een variant. Deze man heeft er net een stel opgehaald. Deze foto is genomen in Gibara. - Holguin, Cuba | Columbus Travel
 • Op reis naar Cuba met Raìces Cubanas in BRES
  VOORNE-PUTTEN - Raìces Cubanas treedt zondag 1 februari op tijdens ?On tour in Holand 2015?. Naast een vast repertoire van wereldberoemde Cubaanse nummers zoals ?El Chan Chan? en ?Yolanda?, komt de groep elk seizoen met een nieuw repertoire van bekende Cubaanse en eigen composities.